SNOWBOARD

»

HR SCENA

26.10.2005.      

Autor: Ante Pašalić 

Mislav Petanjek - Mic

Mislav Petanjek, jedan od perspektivnijih Zagrebačkih boardera, upoznaje vas sa svojim razmišljanjima...

Ime: Mislav

Prezime: Petanjek

Nadimak: Ma zovu me Mic.. al pokušavam to nekako promijeniti u Miikka ;)

Živim u: Metropoli, ZG

Boardam od: 1997. g.

Sponzori: Warehouse

Kako si počeo bordati: Ma ja sam ti u biti cijelo vrijeme htio biti skijaš, ali su me prisilili, i danas sam još u bedu zbog toga :)

Powder/park: Oboje, češće sam u parku jer ga je lakše naći nego neki dobar powder.. al nema mi do dobrog freeridea.. a tek neki dobar backcountry kicker.. samo tamo nema ratraka i shapera.. nego momak, lopatu u ruke i zasukat rukave, pa na radne akcije..

Planovi za nadolazeću sezonu: Za početak Dachstein kada se otvori, kasnije mislim biti okolo po Austriji i snimati svoj part za Indigo movie…


Najdraže skijalište: U HR naravno Sljeme, vani Dachstein/Schladming od mjesta na kojima sam bio, a inače Talma i Hemsedal.. namjeravam ih posjetit uživo što prije..

Najdraži trik: Neki masni bs180 method, na railovima fs boarslidei i nosepressovi..

Di se vidiš za 5 godina: U Finskoj ili još bolje u Kanadi..

Hr.snowboard scena: Trenutno je još nema, ali svi mi zajedno ju stvaramo...

Tko/što te motivira u bordanju: Od ridera imam stvarno puno uzora, al ako moram izdvojit samo jednog, onda bi to bio Joni Malmi. Inače me motiviraju svi ljudi kojima je stvarno stalo do snowboarda, oni kojima je to način života i oni koji ulažu svoju energiju u napredak ovog sporta.. osim toga još i planine i priroda općenito..

Što ti predstavljaju snowboard filmovi: Inspiriraju me i dosta su mi bitni u cijeloj priči, često mi se dešava da pogledam neki novi video i ne mogu dočekat da odem negdje na snijeg.. filmovi i partovi u njima su mi puno bitniji od kontesta, jer mi kontesti često nisu pravo mjerilo stvari.. svatko može slučajno imat loš dan, al baš da će slučajno snimit kvalitetan part.. ne znam baš..

Što te najviše smeta u bordanju: Smeta mi lame isfuravanje i prekenjavanje.. pozeri i ostale gluposti.. smeta mi što se često tu guraju neke firme koje nemaju veze sa snowboard industrijom, a imaju puno keša kojeg ulažu i na taj način vrše negativan utjecaj na scenu.. zato što nemaju pojma o čemu se tu zapravo radi, nego im je bitan samo profit..

Opiši najbolji dan na snijegu: SljemeGletscher epic spring session prije par godina.. hanganje sa ekipom i rail nasred crvenog u 4.mjesecu.. jedan od dana koji se rijetko dešavaju..

Poslije snowboarda najbolje je: Čekat sljedeće jutro, rano se probudit i biti prvi u parku...

Životna filozofija? No stress in my ass...

Natjecateljska ostvarenja: Ne idem po natjecanjima, nego se koncentriram na snimanje partova.. ali mislim da ću ove sezone biti na par ovih hrvatskih kontesta..

Razmišljanja za kraj: [!] [!]**[!]*[!]**[!]*[!]*[!][!] [!]**[!][!]**[!]*[!]**[!]*[!]*[!][!] [!]**[!][!] [!]**[!]*[!]**[!]*[!]*[!][!] [!]**[!][!]**[!]*[!]**[!]*[!]*[!][!] [!]**[!]

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 158527
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr