SNOWBOARD

»

OPREMA

07.12.2009.      

Autor: Ante Pašalić

 

 

Artec daske 09/10

Pregled Artec snowboards dasaka na hrvatskom tržištu u sezoni 2009/2010.

Artec snowboards je osnovan kao podbrand Elana, pod vodstvom Aleksi Vaninnena. Prije nešto više od četiri godine, preuzeo ga je snowboard legenda Blaise Rosenthal te od tada bilježi nevjerojatan uspon iz godine u godinu. Artec krase odlična kvaliteta, team, a prije svega savršene grafike koje svakome upadnu u oko. Blaise je legenda svjetske snowboard scene i davno nakon što je napustio pro karijeru, još uvijek je najbolji u prepoznavanju onog što će tek postati trend.

NIMA JALALI 154

-.-Artec snowboards-.-

Signature model Nima Jalalia napravljena da udovolji svakom željnom street railova, wallova i normalno - savršeno "ušejpanih" parkova. Daska je prava park daska, s odličnim flexom te visokom kvalitetom izrade.

GABE TAYLOR 155

-.-Artec snowboards-.-

Pošto ni sam Gabe Taylor osobno ne preferira snow parkove, nego isključivo backcountry kickere i ogromne dropove, s tim na umu tako je nastala i ova daska. Svi željni takvih avantura i "jibanja" po stazi, neka potraže ovu dasku.

PHENOM 159

-.-Artec snowboards-.-

Ultimativno "All terrain freestyle" oružje. Directional Mid-wide shape i omega sidecut daju nevjerojatnu kontrolu i stabilnost u vožnji i na kickerima, dok na powderu ova daska lebdi.

LAURA HADAR 150

-.-Artec snowboards-.-

Za cure koje žele više. Daska koja će vam oprostiti svaku pogrešku, a pomoći da napravite napredk koji još do sad niste napravili. Twin tip shape, soft flex, grafika i boje koje nikome neće promaknuti.

VENUS 149

-.-Artec snowboards-.-

Jednostavno žensko. Za cure koje su na početku i žele brz napredak. Venusov medium soft flex, twin tip shape i uzak struk daske čine iznimno laganom za vožnju, a posebno je orijentirana za početnice, a za cure koje "šredaju" urnebesnu kontrolu prilikom tail ili nose pressova.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 195100
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr