SNOWBOARD

»

VIJESTI

03.06.2011.      

Autor: Ante Pašalić 

Anja Štefan u Elan Snowboards ekipi

Hrvatska reprezentativka Anja Štefan nedavno je potpisala sponzorski ugovor s Elan Snowboards.

Naša najperspektivnija snowboard natjecateljica, Riječanka Anja Štefan, ima novog snowboard sponzora. Anja će voziti na Elan Snowboards daskama, koristeći ujedno i identične vezove i buce.

Zadnje dvije sezone Anja niže uspjeh za uspjehom, a njezin angažman na europskoj snowboard sceni prepoznat je i u Elanu. Tako je mlada Riječanka postala dio Elan Snowboards ekipe, pridruživši se Urški Pribošič i mnogim drugim 'ridericama'. Osim Elana, novost je i novi sponzor za goggle, Adidas Eyewear.

„Odavno je poznato da Elanovi rideri poprilično 'rasturaju'. Mislila sam da je do daske. Na Rogla Showdown kao nagradu sam osvojila Elanov board, isprobala ga, a iz toga se razvila suradnja! Oprema je stvarno super i jako sam zadovoljna“, izjavila je ovim povodom Anja.

Daljnji planovi uključuju pripreme na Dachsteinu, te u talijanskom Val Senalesu kako bi što spremnije ušla u novu TTR i FIS SlopeStyle sezonu. Uz sve navedeno, Anja će imati ulogu u nadolazećem "all girlie“ videu kojega snima s Lipstick Productions.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 223244
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr