SNOWBOARD

»

VIJESTI

31.01.2016.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Arsen Miletić

 

Nejc Ferjan odnio pobjedu na Carnival Snowboard Sessionu

Finale Carnival Snowboard Session-a su i ove godine pomeli Slovenci s osvojenih prvih pet mjesta. Nagradni fond od 1.200 € podijelili su Nejc Ferjan (prvo mjesto), Nejc Pucko (drugo mjesto) i Matic Zavodnik (treće mjesto).

Suci, u sastavu Vid Barić i Matija Dukić, su teško donijeli odluku jer su vožnje ridera u austrijsko-slovenskom finalu bile na visokom nivou. Posebno teško je bilo donijeti odluku između prvih četvero plasiranih. Prvoplasirani Ferjan je pokazao tehnički najzahtjevnije trikove i dominirao na svim elementima. Pucko se izdvojio agresivnom i čistom izvedbom trikova, a stil vožnje doveo je Zavodnika na treće mjesto.

Vrijeme je visjelo cijeli dan nad publikom i organizatorima, no natjecatelji se nisu dali smesti. Na stazi je svoje umijeće pokazalo 12 snowboardera. Nakon kvalifikacijskih vožnji u finale su ušli: Nejc Ferjan (SLO), Erik Harc (SLO), Luka Jasenko (SLO), Nejc Pucko (SLO), Jaka Valant (SLO), Thomas Vielgut (AUT), Felix Widnig (AUT) i Matic Zavodnik (SLO).

Glazbeni dio programa je zbog kiše preseljen Harteru gdje je održano proglašenje pobjednika. U bivšoj riječkoj tvornici papira nastupili su pobjednici posljednjeg RI rocka band EXA, krčki band Buco i Kalašnjikovi, riječki punkeri Krešo i Kisele Kiše, Jonathan, DJ Rotten i Sven Nalis.

Za potrebe osmog po redu Carnival Snowboard Session-a organizatori, Turistička zajednica grada Rijeke i Snowboard klub Nine, dopremili su na Gat Karoline Riječke 150 kubika snijega s Platka.

Poredak

Ime i prezime

Država

1

Nejc Ferjan

Slovenija

2

Nejc Pucko

Slovenija

3

Matic Zavodnik

Slovenija

4

Erik Harc

Slovenija

5

Jaka Valant

Slovenija

6

Felix Widnig

Austrija

7

Luka Jasenko

Slovenija

8

Thomas Vielgut

Austrija

9

Marian Juvan

Austrija

10

Domagoj Miro Miloslavić

Hrvatska

11

Riječka Maškara

Hrvatska

DNF

Aljoša Krivec

Slovenija

DNS

Ana Rumiha

Hrvatska

DNS

Darko Kastratović

Srbija

DNS

Alen Maleković

Hrvatska

DNS

Mario Veljača

Hrvatska

DNS

Žiga Erlač

Slovenija

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 244546
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr