SNOWBOARD

»

VIJESTI

10.04.2013.      

Autor: Majda Gregorović Čolović

Foto: Iva Nicol Bogović, Igor Lončarić

 

Platak Spring Session 2013.

Ova sezona na Platku bila je za pamćenje. Nakon nekoliko zima sa oskudnim snijegom, napokon je stigla jedna sa obilnim bijelim pokrivačem. Neki bi rekli možda čak i preobilnim.

Iako je snježni pokrivač još uvijek tu, Platak je "zatvorio" svoja vrata ovog ponedjeljka. Kako bi proslavili odličnu sezonu i dostojno se oprostili s njom, mala skupina domaćih entuzijasta zamislila je i, na brzinu, u roku manje od 48 sati, organizirala neslužbeno natjecanje i druženje.

Ideja je nastala u dobrom društvu uz kavu, na Platku, naravno. Začetnici ideje odmah su se bacili na posao oko izgradnje skokova, uz podršku djelatnika skijališta, koji su ratrakom ponudili svoju pomoć.

Vremenska prognoza za subotu nije obećavala (bila je najavljena kiša), ali se Platak ipak probudio ukrašen novim snježnim pokrivačem, a do kraja dana izašlo je i sunce. Skupilo se 30-ak veselih ljudi. Bilo je bordera, skijaša, ali i šetača koji su došli pružiti podršku i u dobrom društvu ispratiti zimu.

Natjecanje se održalo za djevojke i mlađe dječake na malom kickeru i corner jumpu, a za velike momke na velikom kickeru i corner jumpu. Sve je proteklo mirno, bez intervencije GSS-a te pod budnim i strogim okom sudaca Vida Barića i Davida Sutlovića. Pobjednicima su pripale diplome, uz nezaobilazno tapšanje po leđima, a kraj dana je bio rezerviran za piće, roštilj i muziku.

Organizatori se zahvaljuju svima koji su doprinijeli ovom veselom događaju te su izrazili nadu da će se ponovno sastati dogodine u još boljem izdanju.

Rezultati:

borderice:

  1. Marina Karašin
  2. Iva-Nicol Bogović
  3. Marina Kuželka

borderi (dječaci):

  1. Roman Franulović
  2. Roko Marunica
  3. Gianni Amižić

borderi:

  1. Igor Lončarić
  2. Marin Čehajić
  3. Danko Baćac

skijaši:

  1. Sanjin Crnković
  2. Dorijan Mavrinac
  3. Edvin Hodžić

Posebna diploma uručena je Dori Krupić, jedinoj natjecateljici u kategoriji skijašica.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 39500
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr