SNOWBOARD

»

VIJESTI

03.03.2010.      

Autor: Nikola Vrhovec - Chad
Photo: TTR

 

TTR 5Star Burn River Jump

Četvrti "Burn River Jump”. Treća pobjeda za Yalea Cousinoa na rijeci Spoel u Livignu.

Publika je bila oduševljena kada je Yale Cuosino (USA) uzeo prvo mjesto po treći puta na 5Star TTR natjecanju u Italiji. Gjermund Braaten (NOR) uzeo je drugo mjesto, dok je na trećem mjestu natjecanje završio Kanađanin Mark McMorris.

Nakon dva prelijepa dana s odličnim uvjetima vrijeme se pogoršalo, a jak vjetar je dodatno otežao kvalifikacije natjecateljima. Ipak, u super finalu uvjeti su bili ponovo odlični, a s Slopestyle staza u parku “Doors Snowpark Structures” izgledala je: 19-metara ravan kicker, River jump gap od 12 metara i na kraju jib area s Burn elementima poput stepenica, butter boxa, wall ridea..

Yale Cousinoov pobjednički run bio je: backside 1260 na straight jumpu, cab 540 preko Spoel River gapa i backside 270 na Burn canu. Yale je pobijedio i kao “Best Jibber by Burn” zbog backside 270 na canu.

Na Swatch TTR World Snowboard Tour ljestvici, Gjermund Braaten, sa svojim drugim mjestom popeo se na treće mjesto na ukupnoj world ranking listi. “Ovo mi je ostvarenje sna”, rekao je na dodjeli nagrada. Janne Korpi se trenutno nalazi na 5. mjestu, dok je Eric Willett ušao u Top 10. Burn River Jump je 5Star TTR natjecanje, i daje završnih 850 TTR ranking bodova pobjedniku.

RIVER JUMP FINALNI REZULTATI

1. Cousino Yale USA
2. Braaten Gjermund NOR
3. McMorris Mark CAN
4. Willett Eric USA
5. Tonteri Roope FIN

-.-TTR-.-

-.-TTR-.-

-.-TTR-.-



 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 10829
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr