15.01.2017.      

Skijanje.hr

 

Djeca učila skijati s Ivicom Kostelićem i Filipom Zubčićem

U Zagrebu obilježen FIS World Snow Day s besplatnom školom skijanja i snowboardanja za djecu

Danas je na skijaškoj stazi u centru Zagreba, u Bakačevoj ulici, obilježen FIS World Snow Day koji se obilježava u 46 zemalja svijeta sa 478 različitih događanja, a sve kako bi se djeci pružila prilika za uživanje, ali i bolje upoznavanje sa sportovima na snijegu.


U Zagrebu su djeca dobila jedinstvenu priliku napraviti svoje prve skijaške tragove zajedno s najboljim hrvatskim skijašem u povijesti Ivicom Kostelićem, a u prvim koracima na snijegu pomogao im je i Filip Zubčić. "Bilo je prekrasno biti dijelom svih ovih događanja, prvo na utrci ukupnih pobjednika Svjetskog kupa, a sada zaključno i ovdje s djecom koja baš na stazi u centru grada prvi put u životu staju na skije. Kad bih morao birati, ne znam koji bi mi dio bio draži, jer svaki je jedinstven na svoj način i jednako sam uživao u oba", rekao je Ivica koji je na Snow Day poveo i svojeg starijeg sina.

-.--.-


 

Marina Rajković iz Ski & Snowboarding Kluba Maksimir dodala je kako je program besplatnih škola za djecu u centru Zagreba od 06. do 14. siječnja uključio više od 1.100 djece, a veliki broj njih je tu napravio i svoje prve korake na skijama, ali i na snowboardima.

-.--.-

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 120517
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr