14.11.2007.      

Autor: Goran Razić 

Elan na subotnjoj "špici"

Na subotnjoj prezentaciji Elana, na zagrebačkoj "špici", svi prisutni moći će pogledati nove modele skija za sezonu 2007/2008. proizvođača iz Begunja.

Druženje i konferencija za medije, kako organizator najavljuje događaj, održat će se u subotu 17.11.2007. u 11:30 h u caffe baru Maraschino, u Margaretskoj 2. Događaj će uveličati i poznati gosti iz svijeta skijanja. Među njima su slovenska legenda alpskog skijanja, Urška Hrovat, te jedan od najuspješnijih skijaša 90-ih godina, Austrijanac Christian Mayer, koji se već pomalo navikao na status bivšeg natjecatelja, nakon što je 2006. g. završio aktivnu natjecateljsku karijeru. 

 

Sve zainteresirane pozivamo da se pridruže ovom predstavljanju Elana, pogledaju nove modele skija, te da popiju kavu s nekim od najvećih zvijezda FIS Svjetskog skijaškog kupa.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 222476
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr