04.05.2007.      

Autori: Matija Kralj, Tomislav SeljanPhoto: Jure Hafner, arhiva Cro Ski 

Hafner ostaje uz Cro Ski

Iako je, prema pisanju slovenskih medija, Jure Hafner bio najozbiljniji kandidat za mjesto trenera Tine Maze, Slovenac se ipak odlučio za nastavak suradnje s Hrvatskim skijaškim savezom.

Slovenski su mediji nedavno izvještavali kako Jure Hafner gotovo sigurno postaje trener Tine Maze. Čekalo se, navodno, samo da "Hefu" istekne ugovor s Hrvatskim skijaškim savezom. Budući se Hafnerovo ime nigdje ne spominje u kombinacijama Hrvatskog skijaškog saveza za sljedeću sezonu, takav se rasplet činio vrlo vjerojatan.

Ipak, ovih dana iz Slovenije dolaze vijesti da je Tina Maze i dalje bez trenera, dok Hafner ostaje uz hrvatsku skijašku reprezentaciju. Nastavak suradnje potvrđuju i u Hrvatskom skijaškom savezu.

Podsjetimo, Juri Hafneru, kao dokazanom stručnjaku, bilo je povjereno mjesto pomoćnog trenera i servisera Janice Kostelić. Hafner je Janicu pratio kroz cijelu njezinu karijeru, a njegovo je uređivanje skija Janica često navodila kao jedan od ključnih faktora za svoje uspjehe na skijaškim stazama. Proteklu je sezonu Jure Hafner zamijenio i Antu Kostelića na mjestu glavnog Janičinog trenera, ali se na toj poziciji, iz poznatih razloga, nije imao prilike dokazati.

Spomenimo još da u HSS-u ne navode za što će Hafner biti zadužen u sljedećoj skijaškoj sezoni. No, sigurni smo da će znati naći pravo mjesto za takvog stručnjaka, kao i da s ljudima poput njega u svojim redovima, hrvatsko skijanje ima svjetlu budućnost i nakon "Janičine ere".

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 200086
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr