22.03.2011.      

Autor: Matija Kralj

Photo: Goran Razić

 

Ivica proslavio Globuse i uz Skijanje.hr

Na naše veliko zadovoljstvo, Ivica Kostelić pridružio se i osobnim prisustvom proslavi svojih Globusa "skijanjem u gaćama" u organizaciji magazina Skijanje.hr.

Apsolutno vesela atmosfera vladala je danas na sljemenskom "Crvenom spustu". 

Oko 25 entuzijasta-skijaša, sveukupno stotinjak poštovatelja Ivice Kostelića i prijatelja Skijanje.hr-a, pretvorilo je u realizaciju ideju našeg novinara i kolumnista Željka Ivnika o obilježavanju Ivičinog osvajanja velikog Kristalnog globusa ukupnog pobjednika FIS Svjetskog kupa te malih slalomskog i superkombinacijskog Kristalnog globusa jednim skijaškim spuštanjem niz "Crveni spust" u donjem rublju. No tu fešta nije stala. Sve je kulminiralo kupanjem dvojice ambicioznih skijaša u hladnom akumulacijskom jezeru. Za to vrijeme su novinari, fotografi, ali i Ivica Kostelić sa svojom djevojkom, bili transportirani ratracima do dna Crvenog spusta kako bi mogli prisustvovati ovom događaju.

-.-Goran Razić-.-
Posebno simboličan bio je doček najboljeg hrvatskog skijaša, kojem je najmlađi današnji "goli skijaš" za poklon uručio svog plišanog medvjedića, koji ga je do tada pratio po svim skijalištima. Sada je bilo vrijeme da medvjedić počne donositi sreću i Ivici Kosteliću. Cijela današnja priča zaokružena je neposrednim druženjem uz kuhano vino i čaj u sljemenskom Zlatnom medvjedu.  

-.-Goran Razić-.- 
Skijanje.hr magazin se tako na svoj pomalo osebujan način pridružio slavljima koja oko Ivice Kostelića traju još od Lenzerheidea pa preko dočeka u zračnoj luci Pleso te Ivičinih Gračana sve do danas. A ovom prilikom zaista od srca želimo zahvaliti najboljem hrvatskom skijašu i sportašu Ivici Kosteliću koji je dio svojeg slobodnog vremena, u rasporedu pretrpanom obvezama, uspio odvojiti za današnji dolazak na Sljeme.

-.-Goran Razić-.-
Veliko hvala i vrijednim djelatnicima sa skijališta Sljeme, predvođenima g. Dragutinom Žiljkom, pripadnicima HGSS-a na neophodnoj logističkoj podršci, svim medijima te, naravno, naposlijetku svim prijateljima koji su odvažno sudjelovali u samom spuštanju niz "Crveni spust" uz pozdrav 'patentiran' upravo od strane inicijatora cijele ideje Ivnika: "Op, op, op svima, što skijanje spoji čovjek neka ne rastavi".

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 243651
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr