28.03.2011.      

Autor: Nemanja Stanić

 

Kraj sezone na Torniku i Staroj planini

Prošlotjedne snježne padaline i niže temperature kratkotrajno su produžile skijašku sezonu na srpskim skijalištima.

Iako se očekivao i poneki skijaški dan i u 4. mjesecu, na žalost, vremenske prilike su učinile svoje i u Srbiji. "Skijališta Srbije" danas su najavila kraj sezone na Torniku (naslovna) i Staroj planini. Nakon više od tri mjeseca duge sezone, kojoj je ponajviše doprinio sistem za umjetno zasnježenje, sezoni je došao kraj.

Prema podacima vlasnika skijališta, ove sezone je prodano oko 24.000 karata na Torniku te oko 10.000 karata na Staroj planini. Uzme li se u obzir činjenica da se do prije nekoliko sezona na ovim planinama moglo samo sanjati o skijanju i bordanju, ovo su zaista respektabilni rezultati. 

Kopaonik (dolje) je i dalje u pogonu, ali je samo pitanje dana kada će i ovaj ski centar zatvoriti svoja vrata za ovu sezonu. 

Firma "Skijališta Srbije" i dalje ne miruje. Za sljedeću sezonu su najavljena nova ulaganja koja bi trebala dodatno doprinijeti povećanju kvalitete i kompletne ponude na navedenim skijalištima.

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 210551
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr