03.06.2009.      

Autor: Matija Kralj 

Manfred Moelgg ponovo na Fischeru

Nakon samo godinu dana provedenih na skijama marke Rossignol, talijanski specijalist za tehničke discipline vratio se na skije marke Fischer.

Manfred Moelgg na skijama Fischer skijao je punih šest sezona. Te je na njima, između ostalog, stigao do srebrne medalje na FIS Svjetskom prvenstvu u Areu 2007. i uzeo mali Kristalni globus slalomskog pobjednika FIS Svjetskog kupa u sezoni 2007/08.

Pri odluci o brzom povratku s Rossignola na Fischer Moelggu je svakako pomogla i kriza koja trenutno "trese" Rossignol. Ali zasigurno i činjenica kako na skijama francuskog proizvođača Talijan niti u jednom trenutku nije pronašao onu kvalitetu "set-up"-a opreme za koju tvrdi da mu je je Fischer u stanju ponuditi.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 222591
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr