02.10.2014.      

Autor: Goran Razić 

Obertauern - sezona posvećena Beatlesima

Skijaška sezona je gotovo pred vratima, barem za Austrijance. Posljednje dane do otvaranje skijališta djelatnici turističke zajednice Obertauerna iskoristili su za posjet Hrvatskoj.

Današnje gostovanje u Rijeci te skorašnje u Zagrebu i ove je godine poslužilo za svojevrsni uvod u predstojeću skijašku sezonu te još jedno podsjećanje hrvatskih medija što sve Obertauern može ponuditi hrvatskim gostima. Kada se uzme u obzir kako čak 20%, od respektabilnih milijun turističkih dolazaka, koliko Obertauern bilježi tijekom godine, otpada na hrvatske goste, ne čudi da im je hrvatsko tržište sve zanimljivije.

-.--.-

Obertauern i ove godine nudi jednu od najduljih (neglečerskih) skijaških sezona u Alpama, a ove godine spreman je i za 50. obljetnicu gostovanja legendarnih Beatlesa, koji su svoj film Help snimali upravo na ovom skijalištu, na samoj granici Koruške i Salzburga. U spomen popularnoj britanskoj grupi ova će sezona gotovo u potpunosti proteći u znaku Beatlesa. Tako je već za otvorenje sezone (zadnji vikend studenog, nap.a.) na rasporedu "tribute to" koncert, dok je za pred kraj zime osmišljen poseban Beatles tjedan, u kojem će posjetiteljima biti na raspolaganju brojni dodatni sadržaji i specijalni paket aranžmani.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 203174
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr