15.04.2007.      

Autor: Tomislav Seljan 

Ozlijeđen Marc Berthod

23-godišnji Švicarac zbog ozljede propušta testiranje skija i heli-skiing u Kanadi.

Marc Berthod je ozlijedio desni gležanj, nakon što je na Švicarskom nacionalnom prvenstvu, održanom prošlog mjeseca u Veysonazzu "zajahao" slalomska vrata.

Nezgoda je za mladog Švicarca stigla u nezgodno vrijeme jer je s nestrpljenjem iščekivao testiranje novih (duljih) Atomicovih skija, prilagođenih novom FIS-ovom pravilniku, koje će sad morati propustiti zbog rehabilitacije.

Također će za sljedeću sezonu morati odgoditi heli-skiing u Kanadi kojim ga je zajedno sa kolegom iz reprezentacije Danielom Albrechtom želio počastiti Atomic, njihov dobavljač opreme.

Marca Berthoda najbolje pamtimo kao senzacionalnog pobjednika ovogodišnjeg slaloma iz švicarskog Adelbodena kad se sa startnim brojem 60 i 27. vremenom 1. vožnje probio do ukupne pobjede. Uz taj rezultat, u Svjetskom skijaškom kupu ubilježio je još dva druga mjesta u kombinaciji, a u istoj disciplini ima i broncu s ovogodišnjeg FIS Svjetskog prvenstva u Areu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 139513
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr