30.01.2009.      

Autor: Goran Razić 

Počinje Winter ISPO 2009.

Od 01. do 04.02.2009. na rasporedu je novo izdanje najvećeg svjetskog sajma sporta - ISPO 2009.

Goran RazićMünchen-.-Skijanje.hr-.-69. po redu, najveći svjetski sajam zimske sportske odjeće, obuće, sportske opreme i mode je pred nama. Novi münchenski sajam ponovo će ugostiti ovaj najveći sajamski event za cjelokupnu sportsku industriju. I ove godine se očekuje preko 2000 izlagača iz preko 50 zemalja svijeta, što svakako čini rijetko viđenu koncentraciju brandova i pripadajućih noviteta.

ISPO je već tradicionalno mjesto za nove poslovne kontakte, a prostor od čak 185.000 m2 garantira da niti jednom posjetitelju neće biti dosadno. Baš kao i prošle godine sajam je podijeljen u 16 paviljona, koji će biti tematski podijeljeni. Od Sports source paviljona, preko performance ISPO-a, sportstyle ISPO-a, ski ISPO-a, outdoor ISPO-a, do board ISPO-a i vizualne poslastice za sve - Ispovisiona, koji utjelovljuje nove ideje, zamisli, te kreativna rješenja kako modnih tako i sportskih vizionara.

Organizatori za svaki dan sajma najavljuju pregršt sportskih, modnih i ostalih događanja, te brojnih nagradnih igara i zabavnih programa. Ako ste u mogućnosti, svakako posjetite München. Kompletan zimsko sportski svijet bit će na jednom mjestu. Cijene ulaznica na licu mjesta su 40 eura za jedan dan, te 50 eura za dva dana. Detaljan izvještaj sa ISPO-a, sa svim značajnijim skijaškim i snowboard novitetima za narednu sezonu 09/10., slijedi uskoro na Skijanje.hr.

Pročitajte prošlogodišnji izvještaj sa ISPO-a 2008. - ISPO 2008 - "erupcija" noviteta

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 109771
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr