22.11.2016.      

Autor: Antonio Gizdulić 

Potvrđen Lake Louise

Prema najavama, danas se održala posljednja kontrola Lake Louisea te je potvrđeno kako će se prema rasporedu održati sve planirane utrke ženske konkurencije.

Nove, ovoga puta dobre, vijesti stižu iz FIS-a. Na službenoj stranici Svjetske skijaške federacije potvrđeno je kako će se u Lake Louiseu prema rasporedu održati sve planirane utrke. Nakon današnje posljednje provjere uvjeta u kanadskom skijaškom resortu, čelnici FIS-a stekli su dojam kako su uvjeti regularni te će se u skladu s time i djelovati.

Stoga će Lake Louise ove sezone ugostiti utrke brzih disciplina ženske konkurencije koje će se prema najavama održati početkom prosinca, odnosno 02.12. i 03.12. utrke spusta, a 04.12. utrka superveleslaloma. Nakon otkazivanja muškog dijela natjecanja, Lake Louiseu ostaje barem dio planiranog programa.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 247131
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr