17.01.2016.      

Autor: Skijanje.hr

 

Sljeme ponovno u radu od utorka

Skijalište na Sljemenu ponovo u radu od utorka. Situacija sa snijegom ipak sve bolja. Platak od ovog vikenda također otvoren.

Od utorka 19.01. ponovo se otvara skijalište na Sljemenu. Skijalište će raditi svakog dana od 09 do 16 sati, a noćno skijanje je ponovno na rasporedu u terminima od 19 do 22 sata. U radu će biti Crveni spust i Činovnička livada, a od žičara će raditi sjedežnica i bijela vučnica.

Platak je također u radu, no uz puno problema. Danas 17.01. uz Turističku stazu i Pribeniš 1 otvorena je bila i staza Radeševo 1, no zbog izrazito loših uvjeta staza je zatvorena za skijanje već oko 12 sati. Naime, na Platku je trenutno samo 20-ak cm snijega što nije dovoljno za kvalitetniju pripremu staza.

Većina ostalih hrvatskih skijališta nisu u funkciji i još uvijek čekaju obilnije snježne padaline. Tako je u Mrkoplju visina snijega oko 30 cm, što još uvijek nije dovoljno za uređenje skijaških staza. Slična situacija je i na Petehovcu (slika dolje) iznad Delnica, gdje je u radu samo sanjkalište, no snijega još uvijek nema dovoljno za kvalitetnu pripremu skijaške staze.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 233533
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr