22.11.2013.      

Autor: Skijanje.hr

 

Snijeg u Hrvatskoj, BIH i Sloveniji

Sukladno najavama došlo je do značajnijeg pada temperature, a aktualna ciklona pobrinula se za ovogodišnji prvi ozbiljniji snijeg.

U Gorskom kotaru pada snijeg te su na području Vrbovskog, Delnica i Čabra proglašeni zimski uvjeti. Sukladno informacijama iz HAK-a, sva vozila moraju imati zimsku opremu, dok je promet za kamione s prikolicama i tegljače zabranjen.  

Na Platku je do 8h ujutro palo mjestimice 10-ak cm snijega, a slična situacija je i u ostatku Gorskog Kotara. Na Sljemenu je još uvijek temperatura u blagom plusu no drastičniji pad temperature očekuje se u sljedećih nekoliko dana. 

U Bosni i Hercegovini zahlađenje također dolazi. U Kupresu se već počeo stvarati snježni pokrivač, dok se na Jahorini i Bjelašnici tek početkom sljedećeg tjedna očekuju značajnije oborine.

Slovenija se također zabijelila. Krvavec (slika dolje), Kranjska Gora (naslovna fotografija), Vogel, ali i dio ostalih skijališta već broji prve centimetre snijega, što će sasvim sigurno olakšati planirana otvaranja sezone koja bi trebala krenuti već u prvoj polovini prosinca.  

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 22. studenog 2013.   10:50h

    Član od:
    12.10.2006.

    Mjesto:
    Hrvatska, Ozalj

    Autou:
    Zanimljivo da je naslovna slika Kranjska gora, a čini mi se(ili se možda varam) da bi slika sa Platka i njegove web kamere bila daleko ažurnija(barem kao uvodna) i primjerenija za nas sa ovog portala.
    Thx

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 247088
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr