10.10.2005.      

Autor: Goran RazićPhoto: familyfun.go.com 

Švicarska skijališta – djeca besplatno

Djeca do 9 godina starosti na švicarskim skijalištima ove zime imati će besplatno skijanje.

Skijališta koja nude ovu uslugu su Les Diablerets, Glacier 3000, Villars – Gryon, Leysin te skijališta u regiji Gstaad, uključujući i skijalište Chateau d’Oex.

Kako bi se izbjegle greške te bolja kontrola skijaša s besplatnim propustom, roditelji djece su obavezni dokazati dob djeteta te za taj dan djetetu uzeti key card, čiji depozit (8 CHF) se vraća nakon završetka skijaškog dana.

Kako ne bi ovdje stali, uprave skijališta osigurale su i ostale popuste, za djecu od 9 do 16 g. te za studente. U svakom slučaju potez koji treba naglasiti i pohvaliti.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 173121
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr