30.04.2010.      

Autor: Matija KraljPhoto: A. L. Svindal (arhiva Skijanje.hr) 

Svindal i Vonn kompletiraju timove

Norvežani su dobili novog glavnog čovjeka za Svjetski kup, dok je Lindsey Vonn saznala ime svojeg novog glavnog trenera za brze discipline.

Umjesto dosadašnjeg glavnog šefa norveškog muškog alpskog pogona Mariusa Arnesena, na mjesto glavnog čovjeka zaduženog za glavne zvijezde Aksela Lund Svindala i Kjetila Jansruda u FIS Svjetskom kupu imenovan je uskoro tek 30-godišnji Håvard Tjørhom. Menadžer/stručnjak koji predstavlja kontinuitet rada, budući da je i do sada bio pomoćnik u timu.

Za kontinuitet rada odlučili su se i u alpskom pogonu američkog ski tima. Odlaskom Alexa Hoedlmosera na mjesto glavnog šefa čitavog američkog ženskog alpskog pogona, njegovo mjesto trenera američkih skijašica za brze discipline popunit će dosadašnji pomoćnik Chip White.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 223304
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr