03.01.2015.      

Autori: Matija Kralj, Željko Ivnik 

Tina Maze: "Isključivo po pobjedu!"

Tina Maze vrlo jasna uoči sutrašnjeg slaloma Snježne kraljice. Naše mlade djevojke pod malo treme, no i željne dobrog nastupa.

"Sutra me zanima isključivo pobjeda. Iako vodim u ukupnom poretku Svjetskog kupa, nema kalkulacija i vožnji "po bodove". Za utrku imam startni broj 1, i na kraju na toj poziciji želim i završiti utrku", jasna je bila Tina.

Razmišljanja naših skijašica još su jednom potvrđena, sve se svodi na to da su željne dobrog nastupa pred brojnom domaćom publikom, a potajno se nadaju prvu vožnju završiti što bliže, ili unutar 30 najboljih natjecateljica.

68 skijašica iz 21 zemlje krenut će u novo izdanje ženskog slaloma Svj. kupa na Sljemenu. Prvu vožnju na “Crvenom spustu” (start na 978, cilj na 768 mnv) postavlja trener Austrijanki Rimml, drugu vožnju trener Amerikanki de Marchi. Prva vožnja na rasporedu je od 10:00 h, druga vožnja od 12:45 h (sve i HTV 2). Leoni Popović za utrku je pripao broj 51, Ivi Mišak broj 59, Saši Tršinski broj 65, Matildi Šoli broj 67.

-.--.-

Cjelovita startna lista utrke (.pdf)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 130632
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr