24.11.2011.      

Autor: Goran Razić

Foto: Ivan Kašuba (Val Thorens)

 

U pogonu 3 francuska i 5 švicarskih skijališta

Loš početak sezone nije zaobišao niti centralne, odnosno zapadne Alpe. No skijališta s višom nadmorskom visinom ipak su u radu.

Najviše europsko skijaško odredište, Val Thorens, svoje staze je otvorio prethodnog vikenda te se time pridružio Tignesu čije staze su u radu već od ranije. Treće francusko skijalište koje će primiti skijaše i bordere u sezoni 11/12. je Val d'Isere, koji počinje s radom 26.11. Već ranije otvaranje sezone je najavila i Isola 2000, no tek 03.12.

U Švicarskoj je na raspolaganju pet skijališta. Od svih otvorenih Saas Fee bilježi najveću količinu snijega (oko 170 cm). Uz Saas Fee u radu je još i susjedni Zermatt, Glacier 3000, Diavolezza i Laax, koji za sada radi samo vikendima. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 209707
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr