10.06.2014.      

Autor: Matija Kralj 

Vipnet i nadalje uz Hrvatski skijaški savez

I nakon sedam godina suradnja Vipneta i Hrvatskog skijaškog saveza produžuje se na još najmanje dvije godine.

Novi ugovor o generalnom sponzorstvu Hrvatskog skijaškog saveza, ali i nadalje i sljemenskih slaloma Vip Snježne kraljice, danas su u središtu Zagreba potpisali direktor hrvatskih alpskih skijaških reprezentacija Vedran Pavlek i predsjednik Uprave Vipneta, g. Mladen Pejković.

Samom potpisu ugovora prisustvovala je i kompletna hrvatska A skijaška reprezentacija u sastavu Ivica Kostelić, Natko Zrnčić-Dim, Filip Zubčić i Istok Rodeš.

Dečki, koji su se baš ovih dana u Hrvatsku vratili nakon odrađenog trening ciklusa na snijegu austrijskog Hintertuxa, ovom su prigodom bili, kako i priliči prigodi, sasvim ugodno raspoloženi. Ivica Kostelić nakon jedanaestomjesečnog skijaškog pogona trenutno se iznimno veseli trotjednom odmoru kojega će, po dobrom starom običaju, uglavnom provesti na Jadranu. Strast prema skijanju i skijaškim natjecanjima kod Kostelića su i nadalje prisutni, s koljenom kod njega i nadalje ima i onih lijepih, i onih teških dana, a nada u činjenicu da sezona 2014/15. za njega možda i neće biti i posljednja u svijetu natjecateljskog skijanja, i sukladno Ivičinim riječima, svakako još postoji.

Kao i pred Ivicom, i pred Natkom je sada kraći odmor. A velike planove Natko potom za središnji dio ljeta ima po pitanju rada na kondicijskoj pripremi. S povratkom novog/starog trenera Waltera Hubmanna, i uz novog servisera Mladena Bezjaka, Natkov tim u potpunosti je promijenjen u odnosu na prošlu sezonu. Iako je i tom povratničkom sezonom nakon ozljede ramena u cjelini dosta zadovoljan, Natko s novim timom, u novom olimpijskom ciklusu, kulminaciju svojih uspjeha očekuje u sezoni Zimskih olimpijskih igara u Južnoj Koreji 2018.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 151642
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr