08.04.2014.      

Autor: Matija Kralj 

Whistler Cup 2014.: Pia Vrdoljak slalomska peta

Paralelno s "Pinocchiom" u Abetoneu (ITA) u Kanadi je održano također tradicionalno međunarodno "Whistler Cup" skijaško natjecanje za kadetkinje i kadete.

Sukladno okolnostima i hrvatske kadetkinje i kadeti "podijelili" su se te je Hrvatska, i to poprilično uspješno, bila zastupljena na oba natjecanja.

Paralel-slalom, veleslalom i slalom bili su na rasporedu u tri dana "Whistler Cupa" za mlađe kadetkinje i kadete. A superveleslalom, veleslalom i slalom za starije kadetkinje i kadete.

Do sveukupno najboljeg hrvatskog rezultata na "Whistler Cupu" u slalomu starijih kadetkinja stigla je Pia Vrdoljak (naslovna fotografija) uz završno peto mjesto u konkurenciji 55 mladih skijašica u plasmanu te sveukupno čak 82 natjecateljice iz 27 zemalja. Zaokruživši svoje nastupe dan ranije i 12. mjestom u veleslalomu te još dan ranije i 20. mjestom u superveleslalomu.

Petra Dragičević izborila je između 107 cura plasman među najboljih 16 na paralelnom slalomu mlađih kadetkinja. A isto je kod mlađih kadeta "za rukom" pošlo i Filipu Kroti u konkurenciji 101 natjecatelja. Petra Dragičević još 9. u slalomu, Filip Krota 10. u slalomu te 8. u veleslalomu, gdje je i Rene Matej Cihlar doskijao do 15. pozicije.

Nakon "Pokala Loka", "Zagreb Children FIS-a", "Topolina", "Pinocchia" te "Whistler Cupa" mlade hrvatske skijašice i skijaši ovosezonska natjecanja u kadetskoj konkurenciji na međunarodnoj razini zaključiti bi još trebali na "La Scari" u Val d'Isereu 10. i 11. travnja.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 183280
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr