26.12.2014.      

Autor: Goran Razić 

Zeleno svjetlo za Snježnu kraljicu

Za razliku od prošle godine, kada je vrijeme bilo nepopustljivo, ove godine hladnoća je došla u posljednji tren, i to netom uoči FIS-ove kontrole snijega.

U isto vrijeme na Sljemenu su se danas našli mnogobrojni izletnici, zaljubljenici u prirodu, borderi, sanjkaši, ali i predstavnici medija, koji su osim zbog 10-ak cm novonapadalog snijega, zagrebačku goru pohodili i zbog vrlo važne FIS-ove kontrole snijega, koja u pravilu prethodi oko sedam dana uoči održavanja utrka Svjetskog skijaškog kupa.

-.-Goran Razić-.-

10-15 cm novog snijega, uz ponešto preostalog snijega od ranijeg zasnježavanja ponudili su solidnu snježnu bazu koja je dočekala Filipa Gartnera i Emmanuela Coudera iz FIS-a. Osim toga, temperature su se danas kretale oko nule zbog čega su prvu polovinu dana u radu bili i snježni topovi, dok je za naredne dane prognoza vremena još povoljnija, te će se zasnježavanje nastaviti punim kapacitetom.

Zbog svega danas viđenog Couder je bio jako zadovoljan. Iako Crveni spust još uvijek nije spreman za utrku, pripremanje staze teče prema planu te će sve biti spremno za utrke 04. i 06. siječnja.  

-.-Goran Razić-.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 217968
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr