NATJECANJA

»

SNOWBOARD

18.01.2019.      

Photo: Arsen Miletic

 

Snowboarderi se spuštaju s planine u centar Rijeke 24. veljače

Nakon nekoliko godina borbe s vremenom početkom veljače, organizatori (Snowboard klub Nine i Turistička zajednica grada Rijeke) odlučili su tradicionalno riječko snowboard događanje preseliti nekoliko tjedana kasnije

11. Carnival Snowboard Session održat će se u nedjelju, 24. veljače, na starom mjestu – Gatu Karoline Riječke. Zbog najave jake bure organizatori su primorani pomaknuti natjecanje sa subote na nedjelju.

Ovo jedinstveno natjecanje, koje se boduje za završni poredak World Snowboard Toura, u Rijeku će opet dovesti najbolje vozače iz cijele regije koji će se natjecati za nagradni fond od 1.200 eura.

I ove godine organizatori su se ujedinili s organizatorima novosadskog City jam-a, koje je također snowboard dovodi u sam centar grada. Bodovi svih natjecatelja koji iskušaju obje gradske vožnje zbrajaju se, a najbolji će osvojiti unikatni sat Nixon.

U tijeku su prijave za natjecatelje, kojise mogu prijaviti slanjem maila na rideri@carnivalsnowboardsession.com do 10. veljače 2019.

Okupljene će na Gatu zabavljati DJ-evi, animatori koji komentirati natjecateljske vožnje te dijeliti zanimljive nagrade. Natjecatelji, publika i organizatorinakon dodjele nagrada zaputit će se na after party uEx Port Deltu na Carnival DJ Session.

Podsjetimo, Snowboard klub Nine iTuristička zajednica grada Rijeke organiziraju Carnival Snowboard Session kako bi promovirali snowboard te sa željom da Rijeka svojim građanima i posjetiteljima ponudi drugu vrstu zimskih radosti i bude bar na jedan dan grad sa snježnom stazom najbliže moru, navode organizatori.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 7693
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr