PROIZVOĐAČI

»

HEAD

21.04.2006.      

Autor: Matija KraljPhoto: Bode Miller, arhiva www.usoc.org 

Bode Miller s Atomica na Head

Bivši ukupni pobjednik Svjetskog kupa za skijaše promijenio je, kao što se i pretpostavljalo, dobavljača opreme za sezonu 2006/07. ...

Nakon svega dvogodišnje suradnje s Atomicom, a na kojem je, usput budi rečeno, odvezao svoju najvjerojatnije sezonu života (sezona 2004/05., op.a.), američki skijaški reprezentativac Bode Miller odlučio se na prijelaz na Head skije.

U danas objavljenom prvom službenom priopćenju i Head i Miller međusobno si, kao što se i očekuje, dijele obostrane komplimente te najavljuju buduću vrhunsku i opsežnu suradnju na svim poljima, od razvoja skija do marketinga.

"Head u alpskom skijanju ima respektabilnu tradiciju, baš kao i stimulirajuće teamsko okruženje. Takva situacija nudi mi mogućnost da napravim novi veliki kvalitativni iskorak u svojoj karijeri. Veselim se novim izazovima, baš kao i Headovom stručnom i svestranom teamu, koji će znati dijeliti moju oduševljenost stalnom potragom za inovacijama", izjava je Bode Millera objavljena na službenim stranicama Heada.

Za Millera je ovo, inače, već peta promjena dobavljača skija u karijeri, budući da je do sada vozio na K2, Fischer, Rossignol i Atomic skijama. U Headovom teamu za brze discipline, a kojeg nadzire nekadašnji proslavljeni austrijski skijaš i suprug Anite Wachter Rainer Salzgeber, ekscentrični Amerikanac pridružit će se tako Austrijancu Johannu Gruggeru i Marcu Büchelu iz Liechtensteina. Od poznatijih skijašica iz Svjetskog kupa na Headu još, inače, voze i Amerikanka Caroline Lalive, baš kao i Njemica Maria Riesch.

Atomic je tako, nakon umirovljenja Darona Rahlvesa i Michaele Dorfmeister, ostao i bez svoje treće velike zvijezde u brzim disciplinama, a Atomicove redove je svježe, podsjetimo, napustio i Hannes Reichelt, koji je prešao na Fischera. No kao još uvijek najuspješniji proizvođač skija u Svjetskom kupu, te uz imena kao što su primjerice Benni Raich, Hermann Maier, Michael Walchhofer, Giorgio Rocca, Kalle Palander ili u ženskom skijanju Marlies Schild, Kathrin Zettel, Atomic uistinu nema nikakvog razloga za zabrinutost.

A sada kada je riješio pitanje dobavljača skija, Bode Miller slobodno može krenuti i u potragu za novim glavnim osobnim sponzorom, budući da i u tom segmentu njegova suradnja s talijanskim proizvođačem tjestenine Barillom uskoro postaje stvar prošlosti.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 229448
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr