SNOWBOARD

»

VIJESTI

17.02.2010.      

 

Bjelolasica Open 2010.

Snowboard klub Ogulin i Hrvatski olimpijski centar Bjelolasica pozivaju vas na dva snowboard natjecanja Hrvatskog snowboard kupa pod imenom «Bjelolasica Open 2010» koja će se održavati 20. i 21. 2. 2010. u Snowboard parku na skijalištu Bjelolasica.

U subotu, 20.02.2010 održati će se Slopestyle natjecanje na Bjelolasici, a u nedjelju 21.02.2010. Big Air natjecanje. Na natjecanju mogu nastupiti svi zainteresirani bez obzira posjeduju li hrvatsku licencu, a bodovanje i suđenje biti će u skladu s Pravilnikom domaćih snowboard natjecanja.

Za ova dva dana naši dragi sponzori su osigurali nagrade vrijednosti od preko 15.000 kn koje će biti uručene za svako natjecanje posebno, dok će bicikl MTB vrijednosti 3.000 kn dobiti onaj natjecatelj koji u ovom dvodnevnom natjecanju osvoji najbolji rezultat, pokaže najbolji trik ili na neki drugi način najviše impresionira suce.

After party je predviđen u Hotelu Bjelolasica u subotu, gdje će uz proglašenje pobjednika nastupati razni DJ-i i rock bendovi. Kako još uvijek traju pregovori sa sviračima, njihova imena ćemo objaviti naknadno na našoj web stranici. Uz party je predviđen i izbor za miss, karaoke i druge zanimljivosti. Više detalja na stranici Snowboard kluba Ogulin.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 200454
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr