SNOWBOARD

»

VIJESTI

17.01.2011.      

Autor: Ante Pašalić 

Chalet Girl – snowboard igrani film

Propala "skaterica" slučajno dobije posao u Alpama, i otkrije snowboard...

Nova britanska komedija "Chalet Girl", s Felicity Jones i Edom Westwickom u glavnim ulogama. Glavna protagonistica filma je Kim, bivša "skaterica" koja, zbog tragedije u obitelji, odlazi raditi u Alpe. 

Radnja se odvija u idiličnom alpskom odmaralištu, gdje Kim radi kao hostesa, a kako ne razumije cijeli "šminkersko-skijaški" svijet, odluči naučiti voziti snowboard.

U međuvremenu otkriva da je zbog svojih prijašnjih skateboard vještina talentirana i za snowboard. Te osim pokušaja da postane najbolja boarderica, kako to već biva u ovakvim "cheese"  filmovima, i zaljubljuje se u sina svojih šefova.

Film dolazi u britanska kina u veljači, a do tada pogledajte teaser:

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 170245
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr