SNOWBOARD

»

VIJESTI

13.05.2009.      

Autor: Ante PašalićPhoto: Qparks/Jan Zach  

Dachstein – otvorenje ljetne sezone

Skoro otvorenje proljetno/ljetne sezone Dachsteina popraćeno je odličnim snježnim uvjetima!

Dachstein glečer otvara svoja vrata već 30.5.2009., a Atomic Superpark Dachstein počinje s radom! Qpark's shaperi organizirali su i popratni party za sve posjetitelje, tako da je odličan provod zagarantiran!

Atomic Superpark Dachstein ponovno će biti sponzoriran sa strane Horsfeathers Clothing, Adidas Eyewear i Blue-Tomato dućana.

Aktualne informacije možete potražiti na novo uređenim web stranicama, isključivo posvećenima informacijama vezanim za park i popratne događaje, kako za Dachstein glečer po ljeti, tako i za Planai park po zimi.

-.-Qparks-.-
www.dachstein.atomicsuperparks.com

Zima bogata padalinama, ostavila je Qpark's ekipi iznimno puno snijega za ovo doba godine, te stvorila odlične preduvjete za savršenu proljetno/ljetnu sezonu! Ove godine novost su i neki novi elementi u parku, kao i stari koji su preuređeni i nadograđeni. Glavni park shaper, legendarni austrijski snowboarder, Bernd Mandelberger, do 30.5.2009. će se potruditi dovesti park do savršenstva!

Poznat nam je i datum otvorenja nove zimske sezone u ovom dijelu Europe, naravno legendarni Pleasure Jam, koji će se ove godine održavati od 13. do 15.11.2009. Napomenimo da su objavljene i cijene sezonskih karata za ljetnu sezonu, a vrijede skroz do 1.12.2009. Odrasli : EUR 335,-, Mladi: EUR 285,- Dijeca: EUR 172,-

Dachstein će i ovoga ljeta biti odredište mnogih snowboardera i free-skijaša, a na vama je da odlučite - more ili na snijeg!

-.-QParks-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 7864
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr