SNOWBOARD

»

VIJESTI

09.04.2010.      

Autor: Ante PašalićPhoto: DerDachstein.at  

Dachstein otvorenje - novi elementi u parku

Otvorenje ljetne sezone na Dachsteinu počinje 29.05.2010. i to s novim elementima u parku!

Iako snijega još uvijek ima na nama bližim i daljim skijalištima, osim nekoliko parkova u cijeloj Europi, svi su zatvorili vrata, no stvari na nama jednom od najbližih glečera tek se spremaju za novu sezonu.

Dachstein u ljetnu sezonu ulazi s novim elementima u parku, koji će zasigurno razveseliti sve snowboardere i freeskiere. Horsefeathers je postao glavni sponzor za SuperPark, pa time dolaze i novi elementi.

Od novosti dolazi novi rail line, sadržavajući isključivo velike railove. Tako je sada u lineu 8 metarski down rail, zatim standardni 11 metarski, 14 metarski double kink i na kraju flat rail od 8 metara. Napomenimo da je pozicija svih railova nešto niža nego što je uobičajena visina, iz razloga da početnicima bude lakše u prvim dodirima s "pravim“ željezom! Railovi su napravljeni od duplih cijevi.

Osim novih "featurea“ u pro dijelu parka je novost kako nema više cornera te na njegovo mjesto dolazi novi line od 3 boxa. Dimenzije još nisu poznate.

Odlične vijesti sa Dachstein glečera samo su uvod u odličnu ljetnu sezonu.

-.-derdachstein.at-.-

-.-derdachstein.at-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 212017
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr