SNOWBOARD

»

VIJESTI

10.02.2009.      

Autor: Ante Pašalić 

Morena Makar 25. u Bardonecchiji

Morena Makar osvojila 25. mjesto u Bardonecchiji...

Proteklog vikenda održan je FIS Svjetski Kup u Halfpipe-u, u talijanskoj Bardonecchiji, a naša Morena Makar je osvojila solidno 25. mjesto. Ovo je odličan rezultat za Morenu, jer se natjecala protiv svjetskog vrha Halfpipe discipline.

Amerikanke su uvjerljivo bile bolje, te su odličnim vožnjama osvojile prva tri mjesta. Kelly Clark, Hanah Teter i Gretchen Bleiler su još jednom potvrdile svoju poziciju na samom vrhu halfpipe discipline u svijetu.

Naša "tetica" odvozila je run sa; Fs Air, Bs Air, Fs 360, Cab 360, Fs Air, Bs Air i na kraju Fs 540. "Zadovoljna sam vožnjom, pogotovo među tako jakom konkurencijom", prve su riječi Morene nakon natjecanja". Morena još uvijek skuplja bodove kako bi otišla na Zimske Olimpijske Igre u Vancouver 2010. godine. Sljedeća postaja za Morenu je Kanada, točnije skijalište Cypress gdje će se opet natjecati protiv najboljih djevojaka svijeta.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 226871
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr