SNOWBOARD

»

VIJESTI

16.11.2010.      

Autor: Ante Pašalić 

Odličan oporavak Vida Barića

Vid Barić odlično se oporavlja nakon ozljede zadobivene proteklog mjeseca u Austriji

Nakon ozljede gležnja početkom listopada, na redovnim pripremam reprezentacije na austrijskom ledenjaku Hintertux, Vid se odlično oporavlja. Dr. Nemec je obavio operaciju te je nakon toga mladi reprezentativac u Daruvarskim toplicama odradio rehabilitaciju.

Trenutačno je u rodnoj Rijeci, gdje radi na fizičkim pripremama i jačanju atrofiranih mišića s kondicionim trenerom Sanjinom Crnkovićem. Zanimljivo je da je nakon dosta teške ozljede Vid već nakon samo mjesec i pol dana normalno hodao. Koliko je oporavak brz svjedoči i podatak kako se uskoro sprema i na prvi trening na snijegu.

"Prezadovoljan sam s rehabilitacijom u Daruvarskim toplicama. Dečki i djevojke na sportskom odjelu su napravili čudo i mogu reći da sam u boljoj fizičkoj spremi nego prije ozljede.

Posljednjih desetak dana smo naporno radili i mislim da smo uspjeli ojačati atrofirane mišiće lijeve noge, ali i sam zglob, koji je bio prilično zahrđao uslijed nošenja gipsa i operacije. Radujem se nadolazećoj sezoni i nadam se da ću uspjeti ostvariti sve što sam zamislio bez obzira na ovo malo predsezonsko izbivanje sa snowboarda.

Pozdrav svim kolegama iz reprezentacije na Dachsteinu, rippajte i za mene
",
 izjavio je Vid Barić.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 214386
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr