SNOWBOARD

»

VIJESTI

09.03.2009.      

Autor: Ante PašalićPhoto: TTR  

TTR 5Star Intelligent Design - Slavlje Shaun Whitea

Shaun White odnio važnu pobjedu na Intelligent Design contestu održanom proteklog vikenda u Park Cityju!

Prvi Intelligent Design contest, novi tip snowboard natjecanja, nekada poznatiji kao World Superpipe Championships, danas daje neku sasvim drugačiju sliku. Kako su snowboard eventi poznati po kreativnosti, tako je odlučeno da će ovaj 5 Star TTR contest biti još drugačiji! Park City je odlučio kako će se voziti baš sve - railovi, halfpipe, kickeri i quarterpipe, te će se na taj način dobiti najbolji allarounder! Tako je i bilo. Publika je svjedočila odličnim vožnjama, na vrlo zahtjevnom course-u, a natjecatelji su se trudili kako bi osvojili 50,000$ nagrade!

Shaun White i dalje je plijenio najveću pozornost, a kao veliki stručnjak za sve snowboard discipline s lakoćom je odnio pobjedu te ostao u samom vrhu TTR poretka, samo opet potvrdivši da je i dalje u konkurenciji za titulu najboljeg boardera na svijetu!

Sve dvojbe oko toga tko je najbolji snowboarder na svijetu, rješiti će se na posljednjem natjecanju TTR serije natjecanja, TTR 6Star US Openu!

White je pobijedio s velikim Fs 1080 na kickeru, Bs 720 na step-up kickeru, Fs 270 to Fs Boardslide na downrailu, a u halfpipeu je izveo Bs 900, Fs 3 i Cab 1080, te je završio sa Alley Oop Bs Rodeo na quarterpipe-u!

“Puno je natjecatelja vozilo samo jedan ili dva elementa, a ja sam odvozio sve! Uzbuđen sam vezano uz US Open te jedva čekam da contest počne!” – izjavio je Shaun White.

Stratton u Vermontu slijedeće je odredište, na kojem će se održati finalni contest za pobjednika na Swatch TTR World Tour-u - 6 Star US Open. Sigurni smo da će biti najočekivaniji contest do sada!

Trenutačni poredak na TTR-u : 

1.Piiroinen, Peetu
2.Guldemond, Chas
3.Mattila, Risto
4.Pearce, Kevin
5.White, Shaun
6.Autti, Antti
7.Reid, Charles
8.Aguirre, Mason
9.Malin, Markus
10.Korpi, Janne

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 171750
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr