31.10.2006.      

Autor: Ante Pašalić 

Air & Style 06 - popis ridera

Ovogodišnji Air&Style Games prema pozvanim pro riderima, definitvno najbolji do sada.

Objavljen je popis ridera za nadolazeći Air&Style Games 2006, koji će se održati 2.12.2006. na Olympic stadionu u Münchenu.

Lista je doista impresivna i na njoj se nalaze uistinu najbolji od najboljih iz snowboard svijeta. Shaun White je potvrdio svoj dolazak, te izravno dolazi iz SAD-a samo za Air&Style. Whiteu će nastup u Munchenu biti jedini nastup u Europi ove godine. Uz Shaun Whitea, na ovogodišnji Air&Style pozvani su lokalni njemački boarderi David Benedek i Christophe Schmidt, američki backcountry ubojica Travis Rice i prošlogodišnji TTR pobjednik Mathieu Crepel.

Popis pozvanih ridera:
Shaun White
Antti Autti
David Benedek
Risto Mattila
Mathieu Crepel
Hampus Mosesson
Nicolas Müller
Christophe Schmidt
Sani Alibabic
Andy Finch
Chris Kröll
Travis Rice
Marc-Andre Tarte
Eero Ettala
Torstein Horgmo
Heikki Sorsa


Ukoliko ste zainteresirani vidjeti definitvno najbolju skupinu boardera na jednom od najvećih snowboard natjecanja na svijetu, preporuka je da rezervirate karte na www.muenchenticket.de.

Više informacija o prošlogodišnjem Air&Style-u pogledajte ovdje.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 222288
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr