21.11.2009.      

Autor: Goran VukelićPhoto: Aksel Lund Svindal, arhiva Skijanje.hr  

Aksel Lund Svindal opet na skijama

Aktualni pobjednik Svjetskog kupa vratio se snježnim treninzima.

Aksel Lund Svindal se vratio snježnim treninzima. Nakon prisilne stanke uzrokovane ozljedom zadobivenom na treningu sredinom listopada, Norvežanin je ponovno stao na skije na kanadskom snijegu.

Prve reakcije aktualnog pobjednika Svjetskog kupa govore da većih problema pri skijanju nema te da su se bolovi u nozi gotovo pa potpuno povukli. Svindal će tako uspjeti odraditi potrebne treninge pred nastavak natjecanja u Svjetskom kupu u Lake Louiseu kroz tjedan dana.

Pauzu je Svindal iskoristio kako bi hladnu Norvešku još početkom studenog zamijenio toplim Miamijem gdje je pod nadzorom fizioterapeuta i trenera odradio suhe treninge i nužnu rehabilitaciju. Bilo je tu i uživanja u tipičnim floridskim zabavama koje uključuju sunce, pješčane plaže i ocean, a dodatan plus za Svindala je bila i ranija prilagodba na gotovo identičnu vremensku zonu u kojoj će se voziti utrke.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 124551
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr