27.01.2010.      

Autor: Goran VukelićPhoto: Bode Miller 

Bode Miller postaje tenisač?

Amerikanac planira nastupiti u kvalifikacijama za ovogodišnji US Open.

Bode Miller će, čim završi skijaška sezona, skije zamijeniti reketom. Amerikanac je objavio da želi nastupiti u kvalifikacijama za US Open – Grand Slam turnir koji se igra krajem kolovoza u New Yorku.

"Tenis je uvijek bio dio mog života", kazao je Miller. "Nacionalne kvalifikacije za US Open mi se čine sjajnom idejom i radujem se igranju na jednom od kvalifikacijskih turnira ovog proljeća. Na taj ću način zadržati natjecateljski ritam i nakon Olimpijskih igara i Svjetskog kupa."

Miller nije novajlija u teniskom svijetu. Aktivno ga je igrao tijekom srednjoškolskih dana, a radio je i kao učitelj u teniskom kampu Tamarack u vlasništvu obitelji njegove majke. I danas tenis koristi kao pripremu za snježne staze, a često sudjeluje u humanitarnim teniskim susretima. Više o ovome na stranicama HR-Tenisa.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 237296
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr