29.08.2006.      

Autor: Goran RazićIzvor: BHski.ba Photo: Skimaniaci.com 

Brezovica u privatnim rukama

Predstavnik UN-a za Kosovo Joachim Ruecher je na nedavnoj press konferenciji izjavio kako postoje mogućnosti za privatizaciju najvišeg i jednog od najljepših kosovskih skijališta.

Jednom od nekad popularnijih skijališta bivše države možda se smiješi svijetla budućnost. Naime, predstavnik UN-a za Kosovo se nada skorašnjoj privatizaciji skijališta. Iako predstoje brojne prepreke mišljenje Ruechera je da je privatizacija jedini spas. Skijalište čiji vrh doseže vrlo visokih 2522 mnv pravi je raj za ljubitelje visokih planina, dugačkih staza te snijegom bogath predjela iznimno pogodnih za freeride. Skijalište ima 9 staza koje su deklariranih 16 km dužine. Staze su pokrivene sa 7 ski liftova, a najduža staza je ukupne dužine od čak 3,5 km.

Budući da su prirodne mogućnosti velike, inicijativa za ulaganjem se rađa, a cijena ponude nije previsoka, povoljan rasplet situacije je vrlo izvjestan, barem kako sada stvari stoje.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 153748
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr