15.02.2009.      

Autor: Matija Kralj 

Dječja reprezentacija uspješna na "Pokalu Loka"

Dječki skijaški reprezentativci Hrvatske ostvarili nekoliko prelijepih uspjeha na "Pokalu Loka" - trećem najznačajnijem dječjem međunarodnom ski natjecanju.

Prvoga dana, u subotu, kada su na rasporedu bili slalomi, Istok Rodeš odnio je tako pobjedu u kategoriji mlađih dječaka. Dok je u istoj kategoriji treće mjesto osvojio i Elias Kolega.

Ivan Mihelčić zauzeo je u slalomu četvrto mjesto u kategoriji starijih dječaka. A Filip Tudor bio je 13.

I u kategoriji mlađih djevojčica Saša Tršinski zauzela je vrlo lijepo 12., a Andrea Komšić 18. mjesto. Dok je u kategoriji starijih djevojčica Tamara Zubčić bila 19.

Drugoga, veleslalomskog dana, Elias Kolega i Istok Rodeš uzeli su i po još jedno peto i šesto mjesto. Dok je i Andrea Komšić bila peta. Ivan Mihelčić i Filip Tudor zauzeli su završno 9. i 15. mjesto.     

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 132744
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr