26.07.2010.      

Autor: Goran Razić 

FIS inspekcija City Parallel Eventa u Münchenu

Prošloga tjedna održana je prva terenska FIS-ova inspekcija uoči City Parallel Eventa u Münchenu, koji će se u sklopu službenog FIS kalendara natjecanja održati u narednoj sezoni 10/11.

Inspekcija predvođena Günterom Hujarom, direktorom muškog Svjetskog kupa za skijaše, prošloga je tjedna posjetila mjesto održavanja utrke paralelnog slaloma, koji će se održati  02.01.2011. u Münchenu. Hujara je zadovoljan napretkom priprema, a nakon posjeta je izjavio:

-.-Skijanje.hr-.-"S obzirom na kratko vrijeme od ideje za organizacijom ovog eventa do konačne i službene potvrde u Antaliji, mislim da možemo biti jako zadovoljni s dosadašnjim organizacijskim napretkom", mišljenja je prvi čovjek muškog Svjetskog kupa te dodaje kako je siguran da će uspješna organizacija paralelnog slaloma zasigurno još više popularizirati kompletan skijaški sport te ga podići na još višu razinu kako u organizacijskom, tako i u marketinškom pogledu. Sljedeća inspekcija predviđena je za rujan, a Hujara ne sumnja kako će nakon bogatog iskustva s organizacijom brojnih sportskih događaja, uključujući i snowboard natjecanje Air&Style te Svjetsko nogometno prvenstvo 2006. godine, organizatori i ovoga puta napraviti pravi posao.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 153391
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr