08.12.2010.      

Autor: Matija KraljPhoto: Elisabeth Görgl (naslovna), Benjamin Raich, Daniel Albrecht (tekst)  

Görgl problemi s koljenom, Raichu s leđima

Elisabeth Görgl i Benjamin Raich propustili su posljednje nastupe na sjevernoameričkoj turneji FIS Svjetskog kupa. Görgl zbog problema s koljenom, Raich s leđima.

Po povratku u Austriju, a uoči nastavka sezone FIS Svjetskog kupa, sasvim je izvjesno kako će Elisabeth Görgl morati uzeti stanku najvjerojatnije negdje do pred sam kraj godine. Uzročnik: istegnuće ligamenata koljena kao popriličan "peh" za 29-godišnju austrijsku skijašicu koja je sezonu otvorila trećim mjestom spusta Lake Louisea, četvrtim mjestom na veleslalomu u Aspenu te petim mjestom na drugom spustu Lake Louisea kao najboljim ostvarenjima.

Problemi s leđima slični onima s kojima se prošlih godina povremeno "borio" i Ivica Kostelić pojavili su se kod Benjamina Raicha. Upravo zbog bolova u leđima, Raich je propustio nastup na veleslalomu Beaver Creeka. A nastup u Val d'Isereu na veleslalomu i slalomu predstojećeg vikenda još su pod znakom pitanja.

-.--.-

Ovom bloku vijesti o dvoje austrijskih skijaških reprezentativaca dodajmo još i informaciju kako će veleslalom Val d'Iserea preskočiti Švicarac Daniel Albrecht. Nakon odličnog povratka natjecanjima Svjetskog kupa, i plasmana među 30 najboljih u veleslalomu Beaver Creeka, Albrecht će se nastaviti pripremati za daljnje nastupe. Od kojih bi prvi mogao uslijediti kroz desetak dana u brzim disciplinama u Val Gardeni.

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 201411
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr