28.01.2008.      

Autor: Goran Vukelić 

Hvatali dijete u padu sa žičare

U Španjolskoj dijete i majka preživjeli pad sa žičare.

Vallter incidentNemio se incident dogodio prošlog petka u Španjolskoj na skijalištu Vallter, srećom bez težih posljedica. Majka i dijete su pali sa dvosjedežnice na visini od oko 5 m, no zahvaljujući sreći i prisebnosti očevidaca sve je prošlo s lakšim ozljedama.

 

Majka i dijete su se vraćali dvosjedežnicom sa skijališta na nadmorskoj visini od 2.300 m do parkirališta. Koliko je poznato, nisu propisno spustili sigurnosnu prečku na sjedalici zbog čega je i operater zaustavio žičaru. Vjerojatno uslijed straha i panike, umjesto da valjano namjeste prečku, počeli su kliziti sa sjedalice. Majka je prva pala i to na krov automobila parkiranog ispod žičare. U srazu je zaradila samo 6 šavova na glavi.

 

Skijaši koji su se okupili na parkiralištu hitro su stvorili "ljudski štit" za trogodišnje dijete koje je također počelo kliziti. Uspjeli su ga uhvatiti u padu i prizemljiti bez ijedne ogrebotine. Nevjerojatno sretan završetak potencijalno smrtonosne situacije koju najbolje opisuju fotografije sa španjolskog portala Nevasport.com.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 187032
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr