09.09.2007.      

Autori: Goran Razić, Tomislav Matošin, Matija Kralj 

Inline slalom - završnica Europskog kupa

Iznova po vrlo ugodnom i sunčanom vremenu te uz više nego solidan broj gledatelja uz stazu danas su u Opatiji okončane i utrke završnice IAEC Europskog kupa u inline slalomu.

U muškoj konkurenciji skupinu od 9 Nijemaca unutar prvih 10 natjecatelja, te ujedno i trostruku njemačku pobjedu na utrci, danas je kao najbrži predvodio Klaus Hermann Witzmann. Ukupnu pobjedu donijelo mu je iz dvije vožnje zbrojeno vrijeme od 54 sekunde i 10 stotinki sekunde. Drugo mjesto pripalo je Manuelu Gauchu (vrijeme 54.21), dok je treći bio Georg Meeh (vrijeme 54.46). Najbolje plasirani Hrvat bio je Branimir Šola na konačnom 40. mjestu.

U ženskoj konkurenciji, iznova u sklopu velike dominacije Njemica, s ukupnim vremenom 57.86 pobijedila je Claudia Wittmann, ispred sunarodnjakinja Marie Vogl (vrijeme 58.08) te Jane Boersig (vrijeme 58.85). Najbolja Hrvatica bila je, sasvim očekivano, Yvonne Schnock, i to kao konačna sedma, s ukupnim vremenom 1:00.11.

Yvonne Schnock u ukupnom poretku IAEC Europskog inline slalom kupa 2007. zauzela je ujedno i završno deseto mjesto, a ukupnom pobjednicom te europskom inline slalom prvakinjom za 2007. godinu, s osvojena 704 boda, postala je upravo današnja pobjednica utrke, Claudia Wittmann.

U muškoj konkurenciji ukupnu pobjedu u sklopu ovosezonskog Europskog inline slalom kupa, s ukupno "zarađenih" 530 bodova, odnio je današnji konačni petoplasirani, Mathias Martens iz Njemačke.




 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 191881
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr