24.12.2010.      

 

Janica i Nika uspješne humanitarke

Janica Kostelić i Nika Fleiss okupile su danas veliki broj navijača. I humanitarnom prodajom ulaznica za Vip Trofej Snježne kraljice uljepšale Badnjak brojnim navijačima i prikupile značajna sredstva za djecu u Gornjoj Bistri.

Hrvatske skijaške zvijezde Janica Kostelić i Nika Fleiss na Badnjak su posjetile Vip centar u Gajevoj kako bi pomogle humanitarnu akciju u organizaciji Hrvatskog skijaškog saveza.

Djevojke su dva sata prodavale potpisane ulaznice za sedmo izdanje utrka Vip Snow Queen Trophy koje će se održati 4. i 6. siječnja na Sljemenu, a sva prikupljena sredstva namijenjena su za pomoć Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Na ovaj su način, kupnjom ulaznice koja jamči odličan provod na Sljemenu, brojni posjetitelji učinili i dobro djelo.

„Iznimno mi je drago što sam dio ove humanitarne akcije kojom pomažemo malim pacijentima osiguravajući im bolje uvjete za oporavak. Hvala svima koji su se odazvali i kupili karte“, izjavila je Janica.

-.--.-

Oduševljenje akcijom izrazila je i Nika: „Veseli me što smo građanima omogućili da razvesele sebe ili svoje najbliže kupnjom karte za sljemenski skijaški spektakl, ujedno znajući da pomažu nekome.“

Humanitarnu prodaju ulaznica za slalomske utrke na Sljemenu podržali su i predstavnici sponzora Vipneta, RBA-a, HP-a, AWT-a te gradonačelnik Milan Bandić u društvu domaćina Vedrana Pavleka.

Donaciju će Dječjoj bolnici u Gornjoj Bistri na proljeće uručiti Janica Kostelić i predstavnici Hrvatskog skijaškog saveza.

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 222671
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr