30.11.2006.      

Autor: Matija KraljPhoto: Janica Kostelić, arhiva Skijanje.hr 

Janica Kostelić sutra put SAD-a

Janica Kostelić sutra će krenuti put SAD-a...

Janica će put američkog Beaver Creeka, ne bi li ondje prisustvovala muškoj slalomskoj utrci FIS Svjetskog kupa, koja je ondje na rasporedu u nedjelju, te tako i osobnim prisustvom pružila, uz majku i oca, podršku svom bratu Ivici, koji će na toj utrci nastupiti.

Ana Jelušić, Matea Ferk i Sofija Novoselić u subotu će se, pritome, iz SAD-a vratiti nazad u Hrvatsku, dok se Nika Fleiss trenutno još uvijek uspješno oporavlja od posljednjih ozljeda koljena u Termama Selce, baveći se fizikalnom terapijom te radom na tjelesnoj pripremi.

Po povratku u Hrvatsku, Ana, Matea i Sofija, nakon niza nastupa na sjevernoameričkom kontinentu, uzet će nekoliko dana predaha te potom, sukladno prilikama i odlukama njihovih stručnih stožera, odlučiti i o daljnjem planu priprema uoči nastavka skijaške sezone.

Određene veće zdravstvene probleme trenutno osjeća jedino Matea Ferk, a kojoj je na jučerašnjoj FIS NorAm slalomskoj utrci u Winter Parku došlo do pomaka koljena, te je ono sad i dobrim dijelom nateklo.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 179941
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr