13.12.2010.      

Autor: Elinka Barišić

Photo: Skijališta Srbije (u tekstu), Vedran Anelić (naslovnica)

 

Kopaonik krenuo s radom

Kako doznajemo iz Skijališta Srbije, protekli vikend i službeno je krenula skijaška sezona srpskih skijališta

Proteklog vikenda i službeno je krenula skijaška sezona na Kopaoniku.

U rad je puštena nova šesterosjedežnica Karaman greben (na slici ispod), a u radu je bila i istoimena staza pokrivena umjetnim snijegom.
-.--.-
Povodom otvaranja sve ski karte bile su snižene za 50% - dnevna ski karta je inače na Kopaoniku u predsezoni 1.900 dinara za odrasle, dok će u sezoni (od 24.12.) biti 2.100 dinara. 

Kako doznajemo iz Skijališta Srbije predstojeći dani bit će iskorišteni za pripremu ostalih staza. Vremenska prognoza, kako trenutno stvari stoje, ovog tjedna neće donjeti značajnijih padalina, no raduju najavljene vrlo niske temperature koje će kroz cijeli tjedan sezati čak do -12ºC, dok se za vikend očekuje lijepo i nešto toplije vrijeme.

-.--.-




 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 245065
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr