02.12.2010.      

Autor: Goran Vukelić 

Kreću Piancavallo, Tarvisio, Sella Nevea...

Mala talijanska skijališta u regiji Friuli-Venezia otvaraju vrata 4. prosinca.

-.--.-tarvisioOd 4. prosinca kreće skijaška sezona na Promoturovim skijalištima. Povoljne vremenske prilike dozvolile su uređenje staza nešto ranije nego prijašnjih godina tako da će Talijani moći skijati već ovog vikenda koji se spaja s državnim blagdanom u srijedu.

Na Piancavallu je trenutno oko 50 cm snijega, na Zoncolanu između 25 i 60 cm, Forni di Sopra (dolje) i Tarvisio (desno) uživaju u debljini snježnog pokrivača od 1 m, dok je rekorder Sella Nevea - Kanin/Bovec (naslovna) gdje je na vrhu skijališta izmjereno preko 2 m snijega. Za početak će biti otvoreni samo dijelovi skijališta, a ostale će se staze otvarati postupno.

Svih pet skijališta će najprije biti otvoreno u periodu od 4. do 8. prosinca, zatim za vikend 11. i 12. prosinca da bi neprekinuta sezona počela 18. prosinca. Trajat će do 27. ožujka 2011., a Sella Nevea/Bovec će nastaviti raditi sve do 2. svibnja.

 

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 187714
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr