16.11.2009.      

Autor: Goran RazićPhoto: Lake Louise  

Lake Louiseu stiglo odobrenje FIS-a

Lake Louise, u kojem se 28. i 29.11. voze muški spust i Super G, dobio je zeleno svjetlo FIS-a nakon provjere stanja te se tako nastavlja s pripremama za skorašnji nastavak Svjetskog kupa.

Kanadski Lake Louise udomit će skijaše već 28.11., dok će skijašice na istom skijalištu nastupiti samo vikend iza, od 04. do 06.12.2009. Dok skijaši voze spust i superveleslalom, skijašice će odvesti dva spusta i superveleslalom.

FIS-ov race-direktor Helmut Schmalzl i šef utrke Darryl MacLachlan obavili su prije dva dana inspekciju staze i kontrolu snijega. Zadovoljstvo je prštalo iz obojice: "Jako smo zadovoljni s donesenom odlukom te isto tako s trenutnim vremenskim uvjetima uoči prvih utrka brzih disciplina FIS Svjetskog skijaškog kupa", riječi su šefa utrke u Lake Louiseu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 218318
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr