08.02.2009.      

Autor: Tomislav MatošinPhoto: Reuters  

Liječnici počinju buditi Albrechta

Liječnički tim će u idućih nekoliko dana početi s postepenim buđenjem Daniela Albrechta iz umjetno izazvane kome.

-.-Reuters-.-Kao što smo pisali Daniel Albercht je nakon stravičnog pada na treningu u Kitzbühelu stavljen u stanje umjetne kome zbog teških ozljeda glave i pluća koje je pretrpio. Prema posljednjim izjavama liječnika Albrechtova pluća su "više-manje" u redu te se povukla oteklina na mozgu. Buđenje Albrechta iz kome će trajati dva do tri dana nakon čega će se utvrditi da li postoje oštećenja moždanih funkcija.

Osim najave buđenja liječnički tim je izjavio kako su prognoze za njegov oporavak vrlo dobre, no ipak konačnu prognozu će moći dati nakon što probude nesretnog Švicarca.

25 godišnji superkombinacijski svjetski prvak iz Aarea nalazi se u bolnici u Innsbrucku pod nadzorom švicarskog liječničkog tima na čelu s doktorom Hans Springom.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 118403
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr