25.01.2006.      

Autor: Matija Kralj 

Mladi HR skijaši u Kranjskoj Gori

Mladi hrvatski skijaši u tri su dana nastupili na dvama FIS veleslalomima i jednom FIS slalomu u Kranjskoj Gori...

Na prvom veleslalomu, voženom 23. siječnja, jedini hrvatski skijaš u plasmanu bio je Tin Široki na završnom 31. mjestu. Na drugom veleslalomu, a koji je vožen 24. siječnja, u konkurenciji 63 skijaša u plasmanu, 23. mjesto zauzeo je Ivan Ratkić, Tin Široki iznova je bio 31., a Ivan Olivari 34.

Kompletan trodnevni program danas je još potom zaokružen i slalomom, a na kojem su se u konačnom plasmanu među svega 28 skijaša našla i dvojica naših skijaša – Tin Široki kao 21. te Ivan Olivari kao konačni 23.

Svi ovi dečki, inače, ostvarili su potrebne norme te se, podsjetimo još jednom, nalaze na popisu hrvatskih natjecatelj(ic)a putnika na zimsku Olimpijadu u Torino.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vezani članci

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 201546
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr